Search

Online     book online     bookings

Boknings- och betalningsvillkor

Boknings- och betalningsvillkor:

Val 1: Vid bokning erläggs en handpenning om 50% av totalpriset, resterande belopp betalas vid ankomst till bostaden. Ett giltigt kredikort måste ges som skadedeposition för att kunna täcka eventuella skador på fastigheten som uppkommer under vistelsen. Avbokningar: Vid avbokning återbetalas ej handpenningen.

Val 2: Vid bokning erläggs en handpenning om 25% av totalpriset, resterande belopp ska vara oss tillhanda senast 8 veckor före er ankomstdag. Vid bokningar med ankomst inom 8 veckor skall totalbeloppet betalas vid bokning. Ett giltigt kredikort måste ges som skadedeposition för att kunna täcka eventuella skador på fastigheten som uppkommer under vistelsen.
Avbokningar: Vid avbokning återbetalas ej handpenningen. Om avbokning sker med mindre än 8 veckor kvar till ankomst uttages en procentuell avgift baserad på tidsintervall; 8 - 6 veckor före avresa: 30%, 6 - 4 veckor före avresa: 45%, 4 - 2 veckor före avresa: 60% och mindre än 2 veckor före avresa: 100%

Val 1 och 2:

Eventuella merkostnader, t ex städning, högre än 150 euro avräknas från skadedepositionen.

Vi rekommenderar en bra reseförsäkring. Om du vill betala med kreditkort, en del kreditkorts-bolag har en reseförsäkring inkluderad, hör med ditt kreditkorts-bolag om reseförsäkring är inkluderad och vad den täcker. Om du inte tecknar någon reseförsäkring kan vi inte göras ansvariga.

Antalet personer i bostaden får inte överskrida max. antalet som specificeras (står) i webbsidan och bokningsformulär. En del bostäder tillåter sällskapsdjur, beroendo på bostad och sällskapsdjur. Konsultera med oss för mer information.

Gästerna bör inkvarteras (komma in) första bokningsdagen och lämna bostaden vid bokningens slut.

Gästen är överens om att lämna fastigheten i samma skick som han fann den när inkvarterades, och underrätta alla skador och brott som inträffar. Gästen ansvarar för alla skador och merstädning.

Marbellasunrentals.com reserverar sig rätten att fakturera alla skador och brott som hittas i bostaden när gästernas vistelse slutat.

Marbellasunrentals.com reserverar sig rätten att vräka utan förvarning personer vars uppträdande är till skada för välbefinnandet för andra personer i omgivningen.

Alla bankkostnader angående bokningar, betalas av gästen. Vid betalning med PayPals säkra system uppgår dessa till 4% av transaktionsbeloppet och med banköverföringar bankernas kommission.

Marbellasunrentals.com reserverar sig rätten att annullera eller ändra bokningen. Om vi skulle bli tvungna att annullera eller ändra är vi ansvariga för att återbetala de inkasserade (betalda) beloppen.

I de fallen när vi har gäster som kommer eller åker på samma dag som en annans gäst ankomst- eller avfärdsdag Marbellasunrentals.com reserverar sig rätten att be gästerna att lämna bostaden kl. 10.00 på avresedagen och att ankomsten inte kan vara före kl. 14.00. (Detta är inte alltid så men vi måste kunna förbereda bostaden för nästa gäster).

Om avresa sker mellan kl. 00.00 och kl. 8.00, kommer depositionen återbetalas via banköverföring till en valfri bank, efter besiktning av bostaden (bankkostnader betalas av gästen).

Lägenheter som har gemensam pool: Om bostadsrättsföreningen besluar att stänga poolen under vintermånaderna eller för underhållning eller annan orsak, Marbellasunrentals.com är ej ansvarig.

Reservation för prisändring på annonserade priser före bokningens bekräftelse.

Med gäst menar man den som undertecknar bokningsformuläret.

Den som bokar bör vara över 18 år.

 

Marbella Sun Rentals & Day Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Marbella Sun Rentals & Day Trips
Hem Utflykter: Svenska, Engelska, Spanska
Hem semesterbostäder: Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Rentals & Day Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020