searcherSearcher

Sök semesterbostad och objekt till salu

Uthyres  Säljes

Online     book online     bookings

Om Oss

Vi pratar "språket", vi bor med spanjorerna och vi förstår turisterna. Alla platser vi funnit under alla dessa år ger oss förmånen att kunna råda om det "spanska" gör vistelsen trevligare.

Om vi kan hjälpa dig med någonting säg bara till.

Vi har även fått ihop en bra grupp av arkitekter, advokater osv. om ni behöver professionell hjälp vid köp av bostad.

Vi är:

Wendy Dagnall 48 år, gift med en spanjor, bor i Marbella sedan mer än 26 år, pratar engelska och spanska, tar hand om egendomar, försäljning och uthyrningarna.

- Hej jag är Wendy Dagnall, 36 år, född i England och har rest i Europa sedan mer än 26 år tillbaka. Jag kom till Marbella, blev förälskad i staden och i min make Paco som är född i Marbella. Mer eller mindre samma historia som Helena, min svägerska. Vi kompletterar varandra bra och utnyttjar våra olika språkkunskaper för att hjälpa turisterna på bästa sätt.

Jag började med att ta hand om en kamrats hus och fann att jag inte bara gillade det utan att med allt det jag lärt under åren kunde jag hjälpa turisterna att ha en underbar semester.

Helena Persson, 52 år, född i Sverige, gift med en spanjor, bor i Marbella sedan mer än 26 år, pratar svenska, spanska och engelska, spansk nationalitet.

- Hej jag är Helena, besvarar och tar hand om mejlen, arbetar med uthyrning och försäljning och försäkrar mig även om att allt på denna sajten funkar perfekt då jag är webbutvecklaren.

 

Marbella Sun Rentals & Sales: Fastighetetsbyrå, mäklare, förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien,

Marbella Sun Rentals & Sales
Hem semesterbostäder: Svenska, Spanska, Engelska
Hem objekt till salu: Svenska, Spanska, Engelska

Wendy Dagnall:
Helena Persson: