Search

Online     book online     bookings

Användarvillkor och meddelanden

I enlighet med uppgifterna i artikel 10 i lag 34/2002, den 11 juli, Tjänster av informationssamhället och elektronisk handel återspeglas följande uppgifter nedan:
Domänägaren är Helena Persson Hansson (Marbella Sun Rentals, Dagsturer och Försäljning), med adress för dessa ändamål på Calle Leganitos 21, 29601 Marbella, Tel: +34 617 252035, C.I.F .: 78970503-A.
Wendy Dagnall (Pacos Pros S.L) äger också rätten att använda webbplatsen, med postadress: Urb. Los Molineros 39, 296 04 Marbella, Tel .: +34 656579012, C.I.F .: B92264589.

Kontakt email: info@marbellasunrentals.com.

Användare: Tillgång till och / eller användning av denna webbplats Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales anger villkoret för Användaren som accepterar, från sådan tillgång och / eller användning, dessa användarvillkor.

Användning av webbplatsen: marbellasunrentals.com ger tillgång till innehåll som ägs av Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales. Användaren påtar sig ansvaret för användningen av webbplatsen.

Användaren åtar sig att göra bra bruk av innehållet som Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales erbjuder via sin webbplats.

Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales använder sig av cookies, mer information på Cookies Policy sidan.

Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales överensstämmer med sekretesslagstiftningen, på sekretesspolicyens sida hittar du information.

Länkar till andra sidor: Den här webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser som kan vara av intresse för dig. När du klickar på dessa länkar och lämnar vår hemsida har vi inte längre kontroll över den webbplats som du omdirigeras till och vi är därför inte ansvariga för villkoren eller integriteten eller skyddet av dina uppgifter på de andra tredje partens webbplatser.

Villkor informativa sidor

På denna webbplats kan du hitta mycket information om Marbella, dessa sidor är bara för att hjälpa dig att hitta information om Marbella.
Vi garanterar inte riktigheten av uppgifterna eftersom de kan förändras eller har ändrats. Vi skulle uppskatta om du ser några felaktiga uppgifter att du meddelar oss dessa genom att skicka ett e-mail till: info@marbellasunrentals.com så att vi kan uppdatera sidan med rätt information.

Villkor för utflykter och andra aktiviteter

De olika utflykter och aktiviteter som du kan hitta på denna webbplats kan ha olika villkor och betalningssätt. Se på sidan för varje utflykt och aktivitet. För att boka betalas några utflykter och aktiviteter i sin helhet, andra betalas endast en handpenning. Du kan betala med den säkra Stripe online-gatewayen, i denna gateway kan du betala med olika betalkort och kreditkort direkt till Helena Persson Hansson (Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales). Vissa utflykter och aktiviteter kan betalas genom att ge kortdata per telefon, sänd aldrig kortdata via e-post eller kontaktformulär eftersom detta inte är säkert.

De utflykter och andra aktiviteter som betalas i sin helhet kan avbokas med rätt till återbetalning så länge som avbokningen görs med tillräcklig lång tid.I många fall räcker det med att avboka dagen innan, för Granada behöver du minst 72 timmar. I de fall då endast en handpenning betalas, vid avbokningar handepenningen återbetalas ej. Under alla omständigheter, att inte avboka i tid eller inte vara på mötesplatsen på den överenskomna tiden anses som NO SHOW och de betalade beloppen kommer inte att återbetalas.
I alla fall bankavgifter och kommisioner dras av från beloppet som skall återbetalas.

Om man lämnar eller separerar sig från gruppen under utflykten, förlorar man alla rättigheter för att reklamera total eller delvis ersättning. Resebyrån fungerar som en mellanhand mellan kunderna och transportföretaget, restaurangen och andra företag. Den är inte heller ansvarig för förseningar, förluster, olyckor, skador eller andra oegentligheter som kan uppstå. Genom att boka någon av dessa utflykter innebär att dessa villkor accepteras.

Vi förbehåller oss rätten att ändra frekvenserna för var och en av de angivna turer, öka eller minska dem under hög eller lågsäsong.

Vi förbehåller oss rätten att inställa en tur (beroende på väder etc.) i detta fall återbetalas det erlagda beloppet.

Vi är inte ansvariga för förseningar som kan uppstå i sjöfartstjänsterna (Tangerturen) eller för extra kostnader utanför programet som härrör från detta.

Vid bokning garanterar vi en sittplats på bussen, men vi kan inte tilldela dig någon särskild sittplats. Den enda som är ansvarig för sittplatserna på bussen är guiden.

För utflykter utanför Spanien (Gibraltar och Tanger) är det passagerarens ansvar att samråda med de behöriga myndigheterna vilka dokument som behövs och ta dem på resan (pass, visum etc.).

Den som ansvarar för utflykter och andra aktiviteter är Helena Persson Hansson (Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales).

Vid bokning anses att användaren har accepterat dessa villkor.

Marbella Sun Rentals, Day Trips and Sales fungerar som en mellanhand mellan kunden och researrangören.

Villkor för hyresbostäder

De olika hyresbostäderna som du kan hitta på denna webbplats kan ha olika villkor och betalningssätt. Bostäderna är privata och det är ägarna som hyr ut på denna webbplats och därför kan villkoren variera. Kontrollera villkorsidan för varje bostad. Bostäderna som hyrs ut av ägaren och hanteras av Wendy Dagnall (Pacos Pros S.L) hyrs och betalas direkt till Wendy Dagnall (Pacos Pros S.L). Därför är de enda ansvariga för dessa ägarna och Wendy Dagnall (Pacos Pros. S.L).
Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales har inget ansvar eller tillgång till information om dessa hyror. Hjälp, tvivel, anspråk etc. bör adresseras direkt till Wendy Dagnall (Pacos Pros S.L).
Några av fastigheterna kan hyras och betalas online direkt till Wendy Dagnall (Pacos Pros. S.L) med den säkra Paypal online-gatewayen. På den gateway kan du betala både med PayPal-konto och med olika betalkort och kreditkort. Andra fastigheter kan endast hyras via e-post direkt till Wendy Dagnall (Pacos Pros. S.L).

Vid bokning anses att användaren har accepterat dessa villkor.

Villkor för bostäder till salu:

Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales har en sektion där vi visar några bostäder till salu som kan vara av intresse. Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales är inte en fastighetsmäklare avsedd för försäljning, men samarbetar med fastighetsmäklare och vi visar deras objekt.


Gällande lagstiftning och jurisdiktion. - Dessa juridiska villkor har upprättats i enlighet med spansk lag.

Ändring av innehållet i det rättsliga meddelandet. - Dessa villkor kan när som helst ändras, med beaktande av utvecklingen av denna webbplats och innehållet som erbjuds där. I det här fallet kommer användarna att informeras om nämnda ändringar genom ett meddelande på hemsidan.

 

 

Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales
Hem Utflykter: Svenska, Engelska, Spanska
Hem semesterbostäder: Svenska, Spanska, Engelska
Hem objekt till salu: Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Rentals, Day Trips & Sales:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2019