searcherSearcher

Sök semesterbostad och objekt till salu

Uthyres  Säljes

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2016

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Castiglione B, Junio 2016, Tack för ett så trevligt boende med en fin gästvänlighet. Tack ochså för er generitet med att ha lite i kylen när man anländer. Vi kommer gärna tillbaks.
Carina o BM

Castiglione B, Maj 2016, Vi har haft en trevlig vecka. Trevligt område och vi har besökt Ronda, Marbellas Gamla stad, Benahavis, San Pedro och stränder. Långa promenader på mornarna och frukost i trädgården.
Bety på bostad: fem av fem! Lägenheten och dess belägning var toppklass.
Kent

Banana Beach B:FW, Maj 2016, Lägenheter var bra utrustad. Wifin var fantastisk och sängar extremt bekväma (vilket inte är vanlig med hyrlägenheter). Lägenhetens läge vid stranden var bra med några underbara restauranger på stranden ochså. Rekomenderar. Välkomstpaketet vid ankomst var mycket uppskattat eftersom det var midnatt när vi kom fram.
Myra

Marbella del Mar 6, Maj 2016, Vi har verkligen haft det trevligt i denna lägenhet. Det är som hemma och mycket väl bevarad. Vi rekomender hjärtligt. Paco & Wendy hjälpde oss organizera vår vistelse och dom var ytterlighen hjälpfulla och vänliga.
Ireland

Altavista B, Februari 2016, Uppmärksamhet på detaljer intrycket på denna underbara lägenhet. Den var smakfullt möblerad och dekorerad, mycket ren och ett nöje att tillbringa sin tid i. Verkade som varje detalj var gjord för att ge oss en bekväm, trevlig och problemfir vistelse. Tack så mycket.
Mirv and Wendy

 

Marbella Sun Rentals & Sales: Fastighetetsbyrå, mäklare, förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien,

Marbella Sun Rentals & Sales
Hem semesterbostäder: Svenska, Spanska, Engelska
Hem objekt till salu: Svenska, Spanska, Engelska

Wendy Dagnall:
Helena Persson: